Het gaat om opslag in de cloud.
Dit werkte voor mij (zie link naar post eerder op dit forum)
Dus, bij account synchronisatie uitzetten wat je kiest (ik heb alles uitgezet). Daarna via de website inloggen in je murena account. Daar vind je de data die tot dusver is opgeslagen en die kun je daar verwijderen. Want hij loopt idd heel snel vol , dus er zit al heel veel in, en hij is dan ook zo weer vol, dus blijf je die meldingen krijgen.
Zo komt er weer ruimte en bij mij komt er ook niks meer bij omdat ik bij synchronisatie alles heb uitgezet. En de meldingen blijven weg.
Ik ben sindsdien wel wat bewuster met opslaan. Mails en foto’s die ik niet wil bewaren, gooi ik direct weg. Mijn vorige telefoon stond ook veel te vol.